hamppu uskonto

Quoted post

K V
OULU

#6 Vaikutukset joista nuoret ei puhu...

2007-11-05 13:47

Olen viran puolesta seurannut, noin 10 vuoden aikana, usean huumeidenkäyttäjän elon kulkua. Olen yksi niistä "herroista" , jotka miettivät asioita nuorten puolesta.

Aluksi käyttö on satunnaista ja näennäisen harmitonta.

Sitten käyttökerrat hiljalleen tihenevät ja kerralla poltettava määrä kasvaa.

Sitten alkavat mielialan ailahtelut, riitaantumista lähipiirin ( so. vanhemmat, tietty kaveripiiri )kanssa, lievää masennusta, hetkittäistä uhmakkuutta jne.

Sitten ajaudutaan ns. rappiolle ja ns. normaalin elon ulkopuolelle. Surkea kaveripiiri takaa kehityksen suunnan.


Yksi ilmiö on sitten nämä ilisanoman levittäjät ! - Yleensä he ovat tuossa keskimmäisessä ( "hetkittäistä uhmakkuutta" -vaiheessa.

Replies



#14 Re: Vaikutukset joista nuoret ei puhu...

2010-08-03 00:45:04

#6: K V - Vaikutukset joista nuoret ei puhu...

 

Ensinnäkin, ennenkun aletaan puhumaan kannabiksen vaikutuksista nuorisoon, mietitään hetki viinan ja tupakan vaikutuksesta nuorisoon !

Mikä ihme siinä on että kun nuori kärähtää alkoholista tarpeeksi monta kertaa, niin vanhemmat kyllästyvät naputtamiseen ja alkavat ostaa sitä heille itse, sama tupakan kanssa. Mutta kun kyse on laittomasta huumausaineesta (joka on muuten näistä kolmesta tutkitusti terveellisin vaihtoehto) niin käyntiin saadaan hirveät keskustelut siitä kuinka nuorten elämänlaatu huononee ja kuinka nuoriso on rappiolla.

Eikö nuoria kuuluisi kehua siitä että ovat löytäneet terveellisemmän tavan saada pää sekaisin?

Ja miksei samaa haloota nosteta viinasta ja tupakasta ?

Menikö multa nyt jotain ohi vai miksen ymmärrä näiden viran puolesta - puhujien logiikkaa ?

Mietitään ensin asioita hetki ennen kun tullaan saarnaamaan tänne kannabiksen yms. huumeiden vaikutuksesta nuorisoon !

Kiitän.

Vieras

#16 Re: Vaikutukset joista nuoret ei puhu...

2010-08-24 17:04:39

#6: K V - Vaikutukset joista nuoret ei puhu... 

 hmmm... siis porttiteoria:? alkoholi,nikotiini,sokeri,aspartaami,särkylääkkeet,rauhottavat,porno,yhteiskunta tälläisine arvoineen ja kaikkein pahin RAHAAAA!!!??? noissa on sitä porttiteoriaa joihin ihan oikeasti pitäisi puuttua perkeles!!!!!! ottasit nyt sinäkin järjen käteen ja huomaisit että se mätä on muualla kuin yksittäisessä kasvissa joka ei edes koukuta likimainkaan samassa mittasuhteessa kun noi edellämainitut...................... säälittävin porttiteoria toteutuu rahanhimoisella paskamahavirkamiehellä joka joutuu mutustelemaan vallan/rahan himoonsa sokeripitoisia energiajuomia;)) mutta hei! noita tyyppejähän arvostetaan!!! amen:()